Aulanko
TUTUSTU AULANGON MONIPUOLISIIN TARJOUKSIIN
aulanko hemmottelu rantasipi

Aktiivinen Aulanko tarjoaa kävijöilleen monipuolisia palveluita, aitoja elämyksiä ja hyvää oloa ympäri vuoden. Laadukasta majoitusta, viihdyttävää teatteria, kylpylän poreita ja hyvää oloa - herkullista ruokaa unohtamatta. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja varaa oma lomasi!


Lue lisää...
 
Aulanko kutsuu viihtymään

Aivan Etelä-Suomen suurten kaupunkien läheisyydessä sijaitsevat satumainen Aulanko, Hämeenlinnassa, on tarjonnut loistavat mahdollisuudet kokoontumisiin ja vapaa-ajanviettoon jo vuodesta 1883.

Lue lisää...
KUN VAIN PARAS ON KYLLIN HYVÄÄ
aulanko hemmottelu nainen2 spa

Me suomalaiset olemme ahkeraa kansaa. Itsensä palkitseminen ei ole ollut sallittua. Raskas työ vaatii kuitenkin veronsa, jos itsestään ei pidä huolta. Aulanko on suomalainen hemmottelukeskus, lähellä kaikkea, mutta riittävän kaukana melusta ja stressistä! 

Aktiivisesti Aulangolla
harrastukset-liikunta artikkeli

Useimmat meistä pyhittävät vapaa-aikansa arjen rutiineista irtautumiselle. Liikkumisen merkitys hyvinvoinnille on kiistaton. Aulangon tavoitteena on tehdä aktiivisesta liikunnasta hauskaa ja mielenkiintoista. Aulangon kattava liikunta- ja hyvinvointipalvelujen valikoima ei jätä ketään...

Lue lisää...
VIREÄLLÄ MIELELLÄ VIISAITA PÄÄTÖKSIÄ
aulanko kokous mies

Aulangon rauhallisessa ilmapiirissä viisaita päätöksiä on tehty jo vuosisadan ajan. Tänään Aulanko tarjoaa monipuolisen ympäristön yhdistää työskentely ja virkistäytyminen. Tehokasta, nautinnollista ja rentouttavaa!

Matkan kesto ja hyvät liikenneyhteydet ovat oleellisia...

Lue lisää...